Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 18 de març del 2016

PRÀCTICA 5. LINO IT



En aquesta entrada vaig a explicar que és lino it y com s'utilitza.
Lino it és una eina molt senzilla d'ús  amb la qual podem crear la nostra pissarra o surera  virtual i presentar en ella notas tipus  post-it. Es guarda automàticament en la xarxa i  poden ser públics o privats. A més de poder escriure el contingut que volem, també es pot afegir imatges vídeos o documents.

Serveix para qualsevol àmbit, però a nosaltres nos interesa en el educatiu, que ens serveix com una gran eina d'aprenentage diferent al que estem acostumat i així crear més interès.

La accesibilitat es molt fàcil, primer posem en Google " lino it" i punxem al seguent enllaç:




Després, en la part dreta superior puntxem "sing up" per a registrar-nos, i podem utilitzar nostra compta de google o fer altra compta.
Una vegada que hem accedit hi ha una opció que diu " create a new canvas" ens apareixerà una finistra per triar el tema del nostre tabló i on posa " name " posarem el nom que volem posar a aquest apartat.

En el apartat background podem triar la nostra privacitat i nos apareixirà aquest:





Per a començar a fer el nostre disseny tornem a la entrada principal


en la part dreta tenim les post-it de diferents colors i abaix hi ha les icones de les coses que podem afegir. En aquesta finestra podem dissenyar el nostre tabló.
Per últim, per a poder compartir nostre lino it, puntxem la icona de la "i" , i açí saldrà el URL per a ensenyar al rest de persones que ho vulguen veure.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada