Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 19 de maig del 2016

PRÀCTICA 8. WEBQUEST

WEBQUEST


Què és una WebQuest?

És una ferramenta que forma part d' un proces d'aprenentatge guiado, amb recurs principalemnt procedents en Internet, que promou la utilizació de hablitats cognitives superiors, el treball cooperatiu, l'autonomia de les estudiants e inclou una evaluació autèntica. 
El antecedent de aquestas activitats lo contituye el us de retos (challenging learning) en el desenvolupament d'ambients d'aprenentatge basats en tecnologies de la informació i la comunicació.

Parts de la WebQuest:

  • Introducció, que presenta el plantejament general de la webquest a tot el grup
  • Tasca, s'identifica amb l'objectiu final de la webquest, allò que ha d'elaborar-se a l'acabar la webquest.
  • Procés, on s'indiquen les activitats i passos que han de realitzar-se i es presenten els recursos. En la webquest es crearà una pàgina on estiga el procés i s'explique molt breument un o dos objetius de cada activitat. Després es pot crear un enllaç a una altra pàgina on s'explique de manera detallada en què consisteix l'activitat.
  • Avaluació, on s'indiquen els aspectes que es valoren i com es valoraran mitjançant una rúbrica. (a la columna esquerra: act 1, act 2, act 3/ a la fila superior : Bé, Mal, Regular/ a les caselles centrals, què considerem que ha d'acomplir l'alumne en cada activitat per a tener una calificació o una altra)
  • Conclusió, on aprareixen unes reflexions finals.
  • Orientacions per al profesorat, on apareixen suggeriments per a utilitzar la webquest en classe.
  • Bibliografia, no es obligatori, pero si que s'aconsella. Inclou els recursos que s'han consultat per a crear una webquest


Açi vos deixe un video que he trobat interessant sobre la WebQuest:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada